Wellbeing voor mama, baby en kind

Baby Wellness Kortrijk

Fabulous You nabij Kortrijk is een wellness speciaal voor mama’s en baby’s. In een rustige, veilige en babyvriendelijke omgeving genieten jij en je kleintje er niet alleen van een heerlijk baby wellness moment, maar ook van kinderyoga en massages. De voordelen van een deugddoend spa moment voor je baby zijn dan ook eindeloos.

Onze adresgegevens:

Contact
Spinnerijstraat, 2 (Sint-Elooisplein)
8793 Waregem

E-mail: info@fabulousyou.be
Tel: 056/51 22 25

BTW-nummer: BE0681508340

Boekingen:
Maandag (9-19u) tem zaterdag (9-12u): op afspraak
Gesloten op dinsdag

Openingsuren:
Maandag tem vrijdag: 10 – 12 uur en 14 – 16 uur
Zaterdag: 10 – 12 uur
Gesloten op dinsdag

Dé baby spa en mama wellness vlakbij Kortrijk

Een baby wellness moment is een absolute weldaad voor je baby. Bij Fabulous You bij Kortrijk kunnen baby’s vanaf 2 weken na de bevalling tot 7 maanden genieten van de combinatie van een ontspannend baby bubbelbadje en van een deugddoende massage.

 

Vooraleer ze kunnen kruipen en rollen willen baby’s immers ook al naar hartenlust kunnen bewegen, en door hen in een warm badje te laten drijven hebben ze met hun armpjes en beentjes alle bewegingsvrijheid die ze willen. De combinatie van de bubbels, het warme water en het vertrouwde gevoel stimuleert bovendien de motorische ontwikkeling en het zelfvertrouwen van je baby. We hebben bij Fabulous You Baby Spa twee speciaal ontworpen en hypermoderne babybadjes.

 

Naast een baby wellness badje geniet je baby bij Fabulous You ook van een deugddoende massage, die jij als ouder zelf uitvoert. We leren je hoe je je baby met zachte aanrakingen en huid op huid contact tot rust brengt. Al met één bezoekje aan onze spa nabij Kortrijk ontdek je de vele voordelen en de gunstige effecten van een babymassage. Meer nog, je zal er meteen de vruchten van plukken:
een baby die heerlijk slaapt, en geen huilbuien of krampjes meer zijn maar enkele van de vele positieve effecten van de baby massage.

Boek een baby spa badje en baby massage

Bij Fabulous You nabij Kortrijk kun je een compleet baby spa moment van 1u boeken. Eerst mag je baby een een half uurtje ronddobberen in een speciaal ontworpen baby spa badje en daarna geniet je kleintje van een dertig minuten durende baby massage.

Baby spa badje

Een hydrotherapie- of baby bubbelbadje is een bijzonder ontspannen moment voor jou en je baby. Tijdens deze sessie beweegt je kleine oogappel al trappelend in een speciaal ontworpen badje van 37°C. In het zuivere en chloorvrije water kan je baby zijn of haar armpjes en beentjes naar hartenlust bewegen. Bubbels en lichtjes zorgen niet alleen voor een relaxerende ervaring maar ook voor een unieke gewaarwording die de fysieke en mentale ontwikkeling van je baby stimuleert. Naast een zwemluier krijgt je kleintje een speciale en uiterst veilige zwemring aan waarin hij of zij vrij kan bewegen. Jij blijft gedurende de ganse sessie bij je baby, want de combinatie van het warme water en jouw stem geeft de baby een vertrouwd gevoel. Geniet van een intens moment van geluk terwijl je baby rond spartelt, lacht en kirt van plezier! Een hydrotherapiebadje kan tot 7 maanden. Nadien zal je baby eerder spelen (met onder andere zijn zwembandje) en minder ontspannen.

Baby spa massage  

Naast de hydrotherapie sessie kan je baby bij Fabulous You Baby Wellness in Kortrijk ook genieten van een deugddoende babymassage. Die massage leren wij jou als ouder aan. Een babymassage versterkt niet alleen de band tussen ouder en baby, ze heeft nog tal van andere voordelen. Zo zal een baby massage onrustige baby’s kalmeren en fysieke problemen zoals krampjes verlichten. Een baby massage heeft bovenal een positief effect op het lichamelijk en emotioneel welzijn van de baby. De baby massage duurt bij Fabulous You – net zoals het baby spa badje- ook ongeveer een half uurtje. Een babymassage kan vanaf 2 weken.

Yoga voor mama’s en kinderen

Je kunt bij Fabulous You nabij Kortrijk niet alleen terecht voor een wellness moment met je baby. We organiseren ook yoga lessen, en dit voor zowel mama’s als kinderen.

Mama & kind yoga

Yoga heeft een bijzonder positief effect op je zelfvertrouwen en op je innerlijke rust. Jonge kinderen ervaren al vroeg heel wat spanningen en prikkels. Er wordt immers steeds meer van hen verwacht, en dit al van op heel jonge leeftijd. Door kinderyoga leren kinderen om te ontspannen en om hun zelfbewustzijn te ontwikkelen. Je kind zal door de yogasessie emotioneel en lichamelijk sterker worden waardoor het zelf de balans zal kunnen vinden tussen drukte en rust.

Mama & Baby yoga

Uniek bij Fabulous You is de mama & baby yoga. De yoga houdingen van deze 45 minuten durende privé yogasessie zijn gebaseerd op de ideeën van yoga maar ze zijn volledig aangepast aan de noden van mama en baby. Hierdoor wordt de sterke band met je baby op een natuurlijke wijze bevordert. We betrekken jouw baby bij de yoga oefeningen en werken aan kracht en flexibiliteit. De eenvoudige houdingen en stretches zullen er bovendien voor zorgen dat ook jij je weer snel goed in je vel voelt. Je kan met baby yoga lessen starten vanaf 8 weken. Fabulous You ligt niet zo ver van Kortrijk waardoor ook jij kunt genieten van het positieve effect van deze lessen.

Daarom kies je voor Fabulous You

Fabulous You is een uniek concept nabij regio Kortrijk waar jij als ouder samen met je baby kunt genieten van een ontspannen moment. Ontdek al onze arrangementen en behandelingen op onze website, boek je afspraak en check in voor heerlijk baby wellness dagje in onze spa!
Ben je op zoek naar het ideale geboortegeschenk?
Schenk het kersverse gezin een cadeaubon en laat ze iets uniek beleven bij Fabulous you.
Bedrag zelf te bepalen. Bestellen kan via info@fabulousyou.be
Onze adresgegevens:

Contact
Spinnerijstraat, 2 (Sint-Elooisplein)
8793 Waregem

E-mail: info@fabulousyou.be
Tel: 056/51 22 25

BTW-nummer: BE0681508340

Boekingen:
maandag (9-19u) tem zaterdag (9-12u): op afspraak
gesloten op dinsdag

Openingsuren:
maandag tem vrijdag: 10 – 12 uur en 14 – 16 uur
zaterdag: 10 – 12 uur
gesloten op dinsdag