Bij de baby wellness van Fabulous you staat jouw baby centraal

Baby’s vinden water zeer rustgevend en ontspannend. Voordat ze kunnen rollen of kruipen, willen ze volop bewegen. Dus wanneer ze net zoals in de buik toegang krijgen tot water en die vrijheid opnieuw kunnen ervaren, resulteert dit in enorm veel emotionele, lichamelijke en cognitieve voordelen. Dit kan een belangrijk verschil maken in hun kwaliteit van leven en hun verdere ontwikkeling.
Bij Fabulous you beschikken we over twee speciaal ontworpen babybaden waarin jouw baby volop kan genieten van een individuele sessie hydrotherapie.
Een drijfband rond hun nekje zorgt er voor dat jouw baby veilig en vrij kan bewegen in het gezuiverde chloorvrije water.
Na een half uurtje ronddobberen in het warme water wordt jouw baby door mama of papa verwend met een zalige babymassage.
De unieke beleving bij Fabulous you zal jouw baby niet alleen stimuleren om zich verder te ontwikkelen maar ook zorgen voor een zalig moment van genot.
Een bezoekje aan Fabulous you is dus niet alleen een ontspannende ervaring, het versterkt ook de emotionele band tussen ouder en kind.

Hydrotherapie

versterkt de emotionele band
verbetert de coördinatie
bevordert onspanning en betere slaap
stimuleert de fysieke en cognitieve ontwikkeling
versterkt de spierontwikkeling
bevordert het zelfvertrouwen
kalmeert onrustige baby’s
verlicht fysieke ongemakken
stimuleert de bloedsomloop

Babymassage

versterkt de band tussen baby en ouder
bevordert onspanning en betere slaap
kalmeert onrustige baby’s
verlicht fysieke ongemakken zoals krampjes
stimuleert de bloedsomloop