Bij Fabulous you kan je ook terecht om volledig tot rust te komen!

MAMA - Arrangement

Fabulous-ME -arrangement

Kom even zalig genieten, lekker niets doen, geef je volledig over in handen van Fabulous you en stap compleet ontspannen bij ons buiten. Speciaal voor de toekomstige mama’s of voor wie net mama is geworden biedt Fabulous you een heerlijk verwenarrangement aan. Wij zorgen dat u volledig zen bent voor de aankomende kraamtijd maar ook dat u eventjes zalig kan genieten na een vermoeiende periode of een zware bevalling…
Het arrangement bestaat uit een ontspannend voetbad gevolgd door een volledige lichaamsmassage. Tijdens het arrangement wordt u een hapje en drankje aangeboden.

Baby - Babymassage

Heppiemassage is speciaal ontworpen voor kinderen met autisme, daarnaast is ze ook heel bruikbaar voor kinderen met een verstoring in de prikkelwerking zoals kinderen met AD(H)D, het syndroom van Down of hoogsensitieve kinderen.
Uiteraard hebben ook andere kinderen veel baat bij deze massage, vooral in periodes van verhoogde stress, spanningen, nervositeit, angsten, slaapproblemen, snel boos worden of zich niet goed in zijn vel voelen.
Heppiemassage is dus een ontspanningsmassage op maat van alle kinderen.

KIND - Kindermassage

Ook kinderen hebben veel baat bij een massage, vooral in periodes van verhoogde stress, spanningen, nervositeit, angsten, slaapproblemen, snel boos worden of zich niet goed in zijn vel voelen.

Onze kindermassage is dus een ontspanningsmassage op maat van alle kinderen.