Veelgestelde vragen

U hoeft geen extra zaken mee te brengen naar de baby wellness. Wij voorzien handdoeken, een zwemluier en een zwembroekje voor uw baby. Voorzie wel een extra flesje. Het kan zijn dat uw kindje honger heeft na het bad. Na de sessie kan u nog gebruik maken van onze ruimte om uw baby voeding te geven. Indien u dit wenst, kan u bij ons ook in alle rust borstvoeding geven.

U kan starten met een sessie hydrotherapie vanaf 2 weken na de bevalling tot en met 7 maanden

Jazeker, het is uiterst belangrijk dat jij als ouder dicht bij uw baby bent terwijl hij/zij in het bad ronddobbert. Dit zorgt voor een unieke ervaring voor jullie beiden en creeert een unieke bonding tussen kind en ouder.

Een sessie duurt 1 uur. Hiervan is 25 minuten hydrotherapie voorzien en 25 minuten baby massage. U kan in alle rust voor en na de sessie uw baby’tje aan en uitkleden. Indien u dit wenst kan u na de sessie in onze zithoek genieten van een kopje koffie, water of thee. Ook kan u uw baby nog (borst)voeding geven.
Wij hebben een microgolfoven, flessenverwarmer en voedingskussen ter beschikking.

Onze baden zijn voorzien van een ozonfilter dat er voor zorgt dat het water gezuiverd blijft. Daarbovenop wordt ieder bad dagelijks van vers water voorzien.

Wij willen dat jullie deze unieke ervaring in alle rust kan ervaren. Indien uw kindje ziek is en jullie de afspraak niet kunnen nakomen vragen wij om ons 24 uur vooraf te verwittigen voor annulatie. In overleg leggen we een nieuwe afspraak vast.
Wanneer jouw kindje vaccinaties heeft gekregen raden wij af om onmiddellijk naar de wellness te komen. Beter is om hiermee enkele dagen te wachten.

Aansluitend op de hydrotherapie voer je zelf als ouder de babymassage uit. Dit uiteraard onder professionele begeleiding van Fabulous you.

We raden aan om het gezelschap te beperken tot max 2 volwassen personen. Op deze manier behouden jullie de rust van uw baby.

Uiteraard zal uw baby reeds genieten bij zijn/haar eerste bezoekje aan Fabulous you. Toch is het aan te raden om uw baby van meerdere sessies te laten genieten om zo een optimaal resultaat te verkrijgen. Zie ons speciaal prijzenpakket voor meerdere sessies.

Uiteraard kunnen er foto’s of video’s genomen worden tijdens de sessie. Wij vragen wel om dit zoveel mogelijk te beperken en vooral te genieten van dit unieke moment.