Bij Fabulous you yoga is iedereen uniek!

Jonge kinderen zijn volop bezig met het ontdekken van hun plekje in onze drukke samenleving. We verwachten steeds vroeger steeds meer. Ze ervaren hierdoor al op jonge leeftijd spanning en een grote hoeveelheid prikkels.

Kinderyoga is een ontdekkingsreis waarbij ze leren om te ontspannen, ze sterker worden en ook meer zelfbewustzijn ontwikkelen. Geleidelijk aan leert een kind zichzelf beter kennen, dit geeft zelfvertrouwen en brengt rust. Zo leren ze ook om een balans te vinden tussen drukte en rust.

Door je kind te laten kennismaken met yoga zullen ze hier de rest van hun ontwikkeling baat bij hebben. Jouw kind wordt lichamelijk sterker en geestelijk evenwichtiger. En dit maakt kinderyoga zo bijzonder!

Uniek bij Fabulous you is het aanbod van Mama & Baby-yoga.
Mama & Baby-yoga bevordert op natuurlijke wijze de band met jouw kind. De houdingen en massages zijn gebaseerd op de ideeën van yoga maar aangepast aan de noden van mama en baby. Ze helpen flexibiliteit en kracht te verbeteren en stimuleren de ontwikkeling van jouw baby. Eerdere ervaringen met yoga zijn hiervoor niet vereist. Dit uurtje is het ideale moment om er even tussen uit te zijn en ondertussen ook ervaringen te delen met andere mama’s.

Interesse in een van onze groepslessen? neem contact op via info@fabulousyou.be

Interesse in een individuele sessie kinder-yoga of mama-baby-yoga?
Boeken kan via “afspraak maken